Category: Dokumentare

Explorer Shkence

Kanal tematik i DigitALB qe transmeton 24 ore ne dite dokumentaret me mahnites mbi shkencen, teknologjine, misteret dhe aventurat..         Insurance   According to law and economics insurance is a type...

Explorer Natyra

Transmeton dokumentare mbi udhetimet, natyren, boten e kafsheve dhe gjithe gjallesat qe popullojne planetin Toke.  

National Geographic

  Kanal nderkombtar anglisht, ne formatin HD i cili transmeton dokumentare mbi udhetimet, natyren, boten e kafsheve dhe gjithe gjallesat qe popullojne planetin Toke.    

Tring Planet

Kanali i planetit ku jetojme dhe mrekullite e dukshme dhe te padukshme te saj. Kafshet me te rrezikshme, me te te vecanta. Vizitoni cdo kontinent duke njohur klimen, natyren dhe peizazhin. Por planeti ku...

Tring World

Tring World ju zbulon boten sic nuk e keni pare. Nje udhetim befasues permes historise, arkeologjise, biografise, aventures treguar nga personazhe e protagoniste jo te zakonshem qe ju udheheqin ne zbulim te botes qe...

Tring History

E kaluara, e tashmja dhe e ardhmja ne nje fjale te vetme: Histori. Tring History paraqet nje menyre te re per te lexuar historine, per te rijetuar momentet e te shkuares, per te ndricuar...