Category: Femije

21 Junior

21 Junior HD – Kanal i dedikuar per adoleshentet, prodhim i platformes RTV 21

Tip TV

Tip TV eshte nje kanal qe perfshin grupin e femijeve prej 5-14 vjeqare. Argetim, kulture, art, informacion dhe filma. Shumica e programeve jane ne gjuhen shqipe.

Tring Tring

Kanali per femije nga 3 – 13 vjec. Cdo dite seriale vizatimore PREMIERE dubluar ne shqip dhe zgjedhur nga ekipi professional i autoreve. Kanali sjell edhe prodhime origjinale me vlera didaktike ku ne qender...

Cufo

Kanal argetues dhe didaktik per femije nga mosha 1 deri 16 vjeq