Category: Gjenerale

Albania vs Armenia live

Albania vs Armenia live

  Albania vs Armenia live, Shqiperi armeni live, shqiperia armenia, live stream Insurance   According to law and economics insurance is a type of risk management principally exercised to circumvent the risk of potential...

Big Brother Albania 8 live tv kanali 2

BIG BROTHER ALBANIA 8 LIVE – KETU DO TE KENI MUNDESI TE SHIKONI BIG BROTHER ALBANIA 8 LIVE     BIG BROTHER ALBANIA 8 LIVE , Big brother Albania, Big brother top channel live, Big...

Big Brother Albania 8 live tv kanali 1

BIG BROTHER ALBANIA 8 LIVE – KETU DO TE KENI MUNDESI TE SHIKONI BIG BROTHER ALBANIA 8 LIVE     BIG BROTHER ALBANIA 8 LIVE , Big brother Albania, Big brother top channel live, Big...

TV Koha

  Skema e programore e Televizionit Koha, eshte mjaft e ngjeshur me emisione informative, lajme, dokumentare, emisioni per te rrinje, per femije, seriale, filma artistik, emisione sportive dhe te tjera.

News 24

Kanal shqiptar me programacion te ndryshem.    

Rrokum TV

Kanal televiziv Kosovar me lajme,filma,emisione,muzike por i llojit te vecante, i cili lajmin dhe informacionit qe i jep shikuesit eshte kryesisht ne dialektin gege.

1st Channel

Kanali televiziv “1st Channel” sjell per shikuesin nje skene programore totalisht me karakter argetues.

TV Arta

  Kanal televiziv me lajme nga vendi dhe bota, pjese e Kohavision.