Category: Kinema

T Plus

Kanali me i ri dedikuar programacionit shqiptar. Show, spektakleve, filma e telenovelave me te ndjekura dhe nostalgjise se filmit shqiptar..     Insurance   According to law and economics insurance is a type of...

T Plus 1

Kanali me i ri dedikuar programacionit shqiptar. Show, spektakleve, filma e telenovelave me te ndjekura dhe nostalgjise se filmit shqiptar..       Insurance   According to law and economics insurance is a type...

Film Komedi

Filmat me te arrire komike, me aktoret me te mire te humorit, aty ku eshte e pamundur te mos qeshesh…!         Insurance   According to law and economics insurance is a...

Film Aksion

Kanali i dueleve te medha! Transmeton ne DigitALB filmat me te mire aksion me aktoret me te medhenj te ketij zhanri..   Insurance According to law and economics insurance is a type of risk...

Tring 3Plus

Nje kanal gjeneralist per nje audience popullore ne moshen e internetit. Kanali eshte i ndare ne fasha ditore me targete te ndryshem qe nga femijet, adoleshentet, shtepiaket per tu mbledhur te gjithe se bashku...

Tring Life

  Tring Life eshte bota e ndjenjave, emocioneve dhe dashurise ne te gjitha drejtimet dhe format e saj: shoqeri, lidhje familjare, rrahjet e para, perralla romatike, pasione te papermbajtshme, eros. Nje mix filmash per...

Tring Comedy

  Clodhje, thjeshtesi dhe shume argetim. Jane keta perberesit e Tring Comedy, kanali i menduar per ata qe duan kinemane e gezuar dhe te lumtur. Nje kanal dedikuar filmave me nje “rreze” te gjere:...

Tring Max

Tring Max eshte kanali qe i drejtohet atyre qe duan kinemane e emocioneve te forta, atij qe kerkon magjine e argetimit, friken dhe ankthin, aventuren dhe fantazine e historive me mbreselenese te kinemase. Programacioni...

Tring Super

Tring Super eshte kanali i kinemase PREMIERE dhe EKSLUZIVE vetem pak muaj pas daljes ne salla, prodhimeve me te ardhura rekord, yjeve te hollivudit, regjisoreve qe kane bere historine e kinemase dhe filmave me...

Tring Fantasy

  Kanal tematik me filma qe ofron nje bote tjeter me betejat e galaktikave, alienet, shkencen e te ardhmes, udhetimet ne kohe, apo aftesi paranormale.