Category: Lifestyle

Big Brother Albania 8 live tv kanali 2

BIG BROTHER ALBANIA 8 LIVE – KETU DO TE KENI MUNDESI TE SHIKONI BIG BROTHER ALBANIA 8 LIVE     BIG BROTHER ALBANIA 8 LIVE , Big brother Albania, Big brother top channel live, Big...

Big Brother Albania 8 live tv kanali 1

BIG BROTHER ALBANIA 8 LIVE – KETU DO TE KENI MUNDESI TE SHIKONI BIG BROTHER ALBANIA 8 LIVE     BIG BROTHER ALBANIA 8 LIVE , Big brother Albania, Big brother top channel live, Big...

Viva

Muzikë kryesisht e huaj (Anglisht).      

Tring Living

  Nje kanal tematik per menyren e jeteses i cili i drejtohet nje audience te gjere, femra dhe meshkuj. Temat kryesore te tij jane receta gatimi, mode dhe dizajn, truk dhe mireqenie, kulture dhe...

RTV 21 Popullore

Eshte kanal muzikor i RTV21 qe transmeton muzike popullore, 24 ore. Ka shikueshmeri te madhe dhe eshte i pasur me programet te shumta muzikore qe jane prodhim kryesisht i RTV21, por sjell edhe permbajtje...

RTV21 Plus

Kanal televiziv muzikor. Kryesisht permban muzike zbavitese. Ne “21 PLUS”, shikuesit mund te komunikojne permes mesazheve te shkruara (sms-ve) dhe mund te votojne ne emisione te ndryshme muzikore permes tele-voting.        ...

Zico TV

Kanal me muzikë vetëm shqip.      

STV Folk

Kanal shqiptar vetem me muzike folklorike.