Ndihma

PËR PËRDORUESIT E DESKTOP

1. Sharkojeni “VLC Media Player – VideoLAN”nese nuk e keni te instaluar ne kompjuterin tuaj.

2. Sharkojeni “Adobe Flash Player” (Nese e perdorni Google Chrome, nuk keni nevoje ta instaloni).

3. Hapeni shfletuesin tuaj (preferohet Google Chrome) dhe vizitoni www.EjaShiko.Ch

4. Zgjidhni kategorine qe deshironi, klikoni tek kanali, pastaj klikoni mbi butonin Play ►