Loading...

Stres përpara dasmës? Amine Gulse ka gjetur mënyrën për ..

Ku është Amine Gulse, aktorja e bukur nga serialit “Mos u dorëzo”? Nur, siç e njohin të gjithë, është duke u marrë me përgatitjen e dasmës së saj.

Megjithatë, stresit të përgatitjeve i ka bërë ballë nëpërmjet pikturës. Ajo është fotografuar disa ditë më parë në qendrën tregtare Nisantasi në një dyqan ku po blinte materialet e nevojshme për të pikturuar. Ish Miss Turqia ka gjetur një kënaqësi dhe shplodhje përballë telajove të saj.

“Kohët e fundit mendoj vetëm të pikturoj, është një mënyrë për tu qetësuar” – ka thënë aktorja tek zgjidhet më shumë furça dhe bojra.

Gazetari tek bënte shaka me aktoren, e pyeti: “A ke mësuar më shumë nga futbolli, e di se çfarë është offside?”
“Po e di se çfarë është. Më pëlqen futbolli” – ka thënë Gulse duke qeshur.

You may also like...