Loading...

Tring 3Plus

tring_3plus

Nje kanal gjeneralist per nje audience popullore ne moshen e internetit. Kanali eshte i ndare ne fasha ditore me targete te ndryshem qe nga femijet, adoleshentet, shtepiaket per tu mbledhur te gjithe se bashku ne mbremje. Serialet e fundit amerikane, telenovelat me te reja amerikano-latine dhe nje Prime-Time qe varion nga dita ne dite. Qe nga Teatri muzikor e shfaqje skenike te ekranizuara deri tek filmat televizive te njohur per historite e tyre familjare dhe reale.
 

 

You may also like...